onsdag 29 april 2009

Min läxa!


Dagens svett! Kanske fusk men jag börjar med något som är lite större än ett frimärke.

5 kommentarer:

enannie sa...

Ja, det var bra att vara där i skulpturen. Och du kom ju igång onekligen, visst? Jajjamen. Bra jobbat! ;)

Men du. Tack för dina ord. Alla dina ord liksom. Kommentarerna i bloggen, visst. Men saker och ting vi pratat om bland annat idag, du förstår nog inte hur skönt det är för mig att få prata med dig. Som liksom "förstår" vissa saker som ingen annan förstår. (Hur de nu skulle kunna förstå? Jag berättar ju inte.)
Men hur du ser på saker och ting, vad du berättar, fascinerar mig och gör mig nyfiken, inspirerad och lite... trygg? Eller liksom, saker vi pratat om har jag inte pratat med någon annan om förut, och jag vet inte varför jag berättat för dig. Eller jo det vet jag nog egentligen, för att du är DU!
Tack för det. :)

Kram tillbaka från mig till dig!

L sa...

Jag tycker din "läxa" är spännande och en riktig utmaning. Grymt att du har börjat med hundralappen! Ska bli spännande att se vad som händer i din gestaltning!

MOXY sa...

Bra gjort.Känns att du är på g. Ett bra sätt att börja på..Ser fram imot att se mer..Nu jobbar du med små detaljer och pill...BRA kämpat

Fredrik Jonsson sa...

Oooaw vad snyggt Kan du göra en hel sådan till mig i färg? :)
Nä men det märks att du är på väg.. rätt väg vet ingen av oss ännu, men du lunkar på. Jag tycker det verka kul att få teckna så litet, skall bli spännande och se när du är på frimärksnivå.

Beskrivelse av en känsla sa...

Pilligt, pilligt, petigt, petigt...peta, peta L! Hur är det med förvirringen, har det släppt något?

Jag tycker du är tydligg i din process, det är intressant att läsa vad som händer i projektet, hur du tar dig an det. Ser fram emot att träffa dig/er på torsdag och språka på!

Jobba på tjejen, du e grym!
/J